Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Γουστάρει τα πράσινα!

Θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, παρότι η ομάδα την επόμενη σεζόν δεν θα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι ο Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Αυτό τόνισε ο πατέρας του Αργεντινού επιθετικού, Χόρχε, εξηγώντας ότι η υπόθεση εξαρτάται καθαρά από τη διοίκηση του «τριφυλλιού».

Σε κάθε περίπτωση, ο 32χρονος παίκτης είναι ευχαριστημένος από τις συνθήκες που έχει συναντήσει στο «πράσινο» στρατόπεδο και δεν τον πειράζει που η ομάδα την επόμενη ομάδα δεν θα παίζει στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χόρχε Φιγκερόα στην εφημερίδα «Goal»

Για τις συνθήκες που έχει συναντήσει ο Λουτσιάνο Φιγκερόα στην Παιανία:

«Πλέον είναι πολύ ήρεμος, χαρούμενος και μπορώ να πω πως έχει προσαρμοστεί απόλυτα στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες που έχει συναντήσει στο κλαμπ και θέλει πολύ να μείνει στην ομάδα και την επόμενη περίοδο. Το θέμα βεβαίως είναι καθαρά του Παναθηναϊκού, αφού ο σύλλογος έχει το δικαίωμα της μονομερούς ανανέωσης του συμβολαίου και αυτός θα αποφασίσει (σ.σ.: η οψιόν προβλέπει απολαβές ύψους 250.000 ευρώ συν κάποια μικρά μπόνους, ποσό που είναι εντός του “πράσινου” προϋπολογισμού). Μέσα στο επόμενο διάστημα θα μιλήσουμε με τη διοίκηση για τα βήματα που θα ακολουθήσουμε. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και ο Λούτσο θα μείνει».

Για την απώλεια της ευρωπαϊκής εξόδου της ομάδας:

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν τον ενοχλεί το γεγονός ότι η ομάδα δεν θα παίζει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Δεν τον επηρεάζει. Θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό γιατί είναι πολύ μεγάλο μέγεθος, ένα κλαμπ που γνωρίζουν όλοι...».

Για το γκολ που πέτυχε ο γιος του κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Α, είναι πολύ χαρούμενος, ξετρελαμένος θα έλεγα. Ήθελε πολύ να σκοράρει και στο ελληνικό ”clasico”, όπως έκανε στην Αργεντινή στο ντέρμπι της Μπόκα με τη Ρίβερ. Είναι κρίμα που δεν νίκησε ο Παναθηναϊκός γιατί έπαιξε πολύ καλά στο ντέρμπι, αλλά τον ευχαριστεί πολύ η αναγνώριση από τον κόσμο για την ως τώρα προσπάθειά του».      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου